Selecteer een pagina

Onze Escape rooms

DE MUNT IS VERLATEN…

Alles is extra beveiligd en de “Policía” staat op scherp. “El Profesor” en zijn specialisten zijn nergens meer te bekennen.

Het is “El Profesor” niet gelukt de gehele buit mee te nemen. Hij roept jullie op om te helpen de resterende miljarden te bemachtigen.

De spanning is om te snijden!! Een perfecte planning, geldtransport, gijzelnemers, wapens, maskers, miljoenen euro’s en maar 60 minuten de tijd om te ontsnappen.

Durven jullie de uitdaging aan?

Bella Ciao is te spelen vanaf 2 tot 6 personen. De kosten voor deze beleving zijn € 129,95 per spel. Wil je meer weten of heb je nog vragen wellicht kan je de antwoorden vinden op onze pagina FAQ.

 

Overleef jij Cruz la Muerte?

Geweld, drugsgebruik, drugshandel, ontsnappingspogingen en meerdere moorden, geen dag is hetzelfde in de Cruz gevangenissen. Ook de verandering in het beleid heeft niet tot een uitkomst gezorgd. Dit zijn de redenen waarom de Cruz gevangenissen al langere tijd zijn gesloten. Dit heeft de gevangenissen niet veel goed gedaan. Een vervallen en verlaten plek die ooit de thuis was voor vele gedetineerde.

Helaas lopen de criminaliteitscijfers extreem op en zijn er in de huidige gevangenissen geen plaatsen meer vrij. Hierdoor is één locatie van de Cruz gevangenissen weer geopend. Voor een aantal gedetineerde is er een speciaal plekje gecreëerd in het grillige Cruz la Muerte. Na een aantal updates in beleid, beveiliging en systemen zijn zij weer draaiende, maar erg plezierig is het er absoluut niet.

Welkom in Cruz la Muerte. Waar ze geprobeerd hebben het verleden uit te wissen, waar isoleren het nieuwe normaal is en waar ontsnappen onmogelijk is. Overleven is dus het enige dat telt.

Here you are!

Veroordeeld tot wat voelt als  een eeuwigheid, word je geplaatst in Cruz la Muerte. Welkom in je nieuwe thuis. Het verblijf is voor minimaal 2 tot maximaal 5 personen. Een verblijf duurt ongeveer 70 + minuten. De kosten voor je verblijf zijn € 149,95 per groep.