Onze maatregelen omtrent COVID-19

Lieve gasten,

Allereerst willen wij jullie bedanken voor de steun, het vertrouwen en de lieve berichten die wij de afgelopen tijd hebben mogen ontvangen. Wij hebben sinds 1 juni onze deuren weer mogen openen!

Natuurlijk wel met wat nieuwe maatregelen, om verspreiding van het COVID-19 ofwel Coronavirus tegen te gaan. Vriendelijk vragen wij u onderstaande maatregelen zorgvuldig door te nemen. Deze zullen vanaf heden van toepassing zijn wanneer u ons bezoekt.

Voor het bezoeken van onze escape room nemen wij de volgende maatregelen in acht:

  • Een escape room boeken is alleen mogelijk door vooraf te reserveren.
  • Mocht u of één van uw teamgenoten zich niet optimaal voelen, koorts, verkouden of keelpijn hebben, vragen wij u thuis te blijven. Graag verplaatsen wij uw reservering naar een later moment.
  • We vragen u extra attent te zijn op de aanvangstijd. (15 min voor reservering).
  • Aangekomen op onze locatie? Groep compleet? Dan vragen we u even contact met ons op te nemen. Dan heten wij u van harte welkom en zullen wij een controle doen om te checken of u geen verschijnselen heeft. Bij twijfel is de operator gemachtigd de groep te weigeren.
  • Voordat jullie onze gezellige ontvangst betreden dient iedereen de handen te wassen. Hiervoor zullen wij de juiste middelen beschikbaar stellen.
  • Na het spelen van de escape zullen wij de kamer grondig desinfecteren en schoonmaken. Hierdoor spreken wij de escape niet in de kamer maar in onze ontvangst door.

We snappen dat dit alles natuurlijk allemaal even wennen is. Maar wij gaan er alles aan doen om uw bezoek zo aangenaam en spannend mogelijk te maken.

Hartelijk dank voor uw begrip. We kunnen niet wachten u te mogen ontvangen.