+31 (0)71 78 58 669 info@escaperoomkatwijk.com

Frequently Asked Questions

Vragen, vragen, vragen?

Hier beantwoorden wij de meest voorkomende vragen, die ons gesteld worden.

Staat jouw vraag en jouw antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder!

Wat is een escape room?

Een escape room is een beleving op zich. Samen met vriend(inn)en, collega’s of familie betreed je een kamer waarin je wordt meegesleept in een spannend verhaal. Jullie doel van het spel is om binnen 60 minuten zien te ontsnappen. Het ontsnappen kan door middel van het oplossen van puzzels, ontcijferen van codes en openen van diverse sloten.

Met hoeveel mensen speel je een escape room?

Onze escape room kun je met minimaal 2 en maximaal 6 personen spelen. Wil je met een grotere groep spelen? Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe oud moet je zijn om te spelen?

De minimale leeftijd voor het spelen van onze escape room is 16 jaar. Vanaf 14 jaar ben je ook van harte welkom onder begeleiding van een volwassene.

Kan iedereen een escape room spelen?

Onze escape room zit vol met verrassingen. Het kan voorkomen dat je moet kruipen, klimmen of klauteren. Helaas is onze escape room daardoor niet rolstoeltoegankelijk of geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Is er een airco aanwezig?

Onze escape room heeft inderdaad een airco, zodat ook met warmere dagen de temperatuur niet te hoog oploopt.

Hoeveel kost het om een escape room te spelen?

Een escape room kost € 125,- per uur per groep.

Hoe kan ik boeken met een cadeaukaart of kortingscode?

Kies eerst een datum en tijd die jullie schikt. Wanneer je al je gegevens hebt ingevuld, krijg je de mogelijkheid om een kortingscode of de code op je cadeaubon in te vullen. Hiermee wordt je cadeaubon verrekend. Mocht je niet de hele waarde van je cadeaubon verbruiken dan blijft het resterende bedrag gewoon staan.

In welke talen is de escape room te spelen?

Onze escape room is er in een Nederlands- en Engelstalige versie.

Wat moet je weten als je reserveert?

Reserveren kan via onze site tot 24 uur van te voren. Wil je last minute een escape room spelen bel ons dan gerust even op voor de mogelijkheden.

Aanvangsttijd?

Wij verzoeken de deelnemers minimaal 15 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Annuleren?

Bij annuleren  tot 48 uur voor aanvang berekenen wij slechts € 7,50 administratiekosten. Bent u genoodzaakt binnen 48 uur te annuleren, moeten wij helaas 50% van de overeengekomen prijs in rekening brengen. Indien u binnen 24 uur voor aanvang annuleert zijn wij genoodzaakt de volledige overeengekomen prijs in rekening te brengen.