DIRECT BOEKEN

HOE WERKT HET BOEKEN?

Direct boeken is mogelijk tot 24 uur van te voren. Wil je last minute een escape room boeken? Bel ons gerust even op 071 – 78 58 669. Een boeking is pas definitief wanneer je een reserveringsbevestiging hebt ontvangen.

Bella Ciao is te spelen vanaf 2 tot 6 personen (ons advies is 4/5 personen). De kosten voor deze beleving zijn € 125,- per spel.

Ciao Dinero is te spelen van 2 tot 4 personen en biedt ongeveer 2 uur speelplezier. De kosten voor deze buitenbeleving zijn € 39,95 per team/spel. Wel vragen wij u zich ten alle tijden aan de verkeersregels en corona regels van de overheid en het RIVM te houden.

Ciao Dinero is only available in Dutch!

Wil je meer weten of heb je nog vragen wellicht kan je de antwoorden vinden op onze pagina FAQ.

LET OP
Voor niet-huishoudens mag u met maximaal 4 personen escapen. Voor huishoudens geldt een maximum van 6 personen.

Wegens het bouwen van onze nieuwe en 2de escape room/experience zijn wij doordeweeks wat vaker gesloten dan gebruikelijk. Ons oprechte excuus hiervoor. We hopen zo snel mogelijk open te kunnen met een tweede beleving en u weer alle dagen te kunnen ontvangen.

 

 

Hoe werkt het boeken? Klik hier

In onze boekingsmodule zie je een balk met verschillende datums. Wanneer je een datum selecteert, zie je onder het logo van onze Escape Room de verschillende starttijden. Zie je een starttijd met een rode achtergrond, dan kun je deze boeken. Is deze grijs, dan is deze tijd helaas niet meer beschikbaar.

Wil je meerdere tijden boeken, dan kies je alle tijden naar je wens en zie je onderaan het overzicht opbouwen.

Ben je klaar met het selecteren van de tijden, dan kun je klikken op [ Volgende > ] en kun je je boeking afmaken.

Heb je een kortingscode of cadeaukaart ontvangen? Nadat je een geschikte datum en tijd heeft gekozen en al je gegevens hebt ingevuld kan je deze code bij het betalen invoeren.

Als je boekt ontvang je direct een bevestigingsmail met meer informatie over het spelen van je Escape Room(s).

De verschillende tijdsblokken starten allemaal om 12:00 uur, 14:00 uur, 16:00 uur, 18:00 uur, 20:00 uur en de laatste om 22:00 uur. We vragen je altijd 15 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Heb je verder nog vragen, laat het ons weten!